Dichter bij jezelf komen

 

Ons fysieke en psychische lichaam zuiveren van het stoffige verleden en het ontdekken van ons wezen of onze ziel is een proces dat een belangrijk onderdeel is van ons levenspad.

Als je weet waar je vandaan komt en weet waar je leven naar toe leidt, dan wordt je leven gemakkelijker, doelgerichter, creatiever en gelukkiger.

Dit weten is gebaseerd op ervaren. Met proceswerk en ayahuasca ervaar je het leven in zijn totaliteit, ook voorbij de grenzen van leven en dood.

Proceswerk met ayahuasca gaat verder dan de gemiddelde therapie, gaat dieper dan meditatie.

Je kunt bij ons een traject volgen van individuele sessies regressietherapie, of een workshop met groepswerk en ayahuasca of een workshop spiritueel schilderen.

De ayahuasca weekenden zijn geschikt voor beginners en diegene die willen kennismaken met ayahuasca. Elk weekend kenmerkt zich door het diepe transformatie proces wat op gang komt door de combinatie van groepswerk overdag en ayahuasca rituelen in de avonden. Het groepswerk wordt afgestemd op datgene wat in de groepen speelt.

Ook hebben we regelmatig  een weekend met een specifiek thema. Dit thema vind je terug in het voorbereidend groepswerk overdag, of in de samenstelling van de groep. Tijdens de ayahuasca rituelen in de avonden kunnen de ervaringen aansluiten op het thema, maar het kan uiteraard ook andere thema's raken.

Deze thema weekenden op de agenda zijn:

 

Ayahuasca Vrouwenweekend

Deze weekenden met 2 ayahausca rituelen worden gegeven door Nanda de Jong met hulp van andere begeleidsters

 

Entheogenen Intensive

Naast 2 ayahuasca rituelen op de vrijdag en de zaterdagavond wordt er op zondag overdag in de natuur met een ander entheogene plant gewerkt. De combinatie van meerdere entheogenen geeft zo mogelijk een nog diepere en completere ervaring, heling en transformatie.