Opleiding Procestherapeut/ Ayahuasquero

 

Deze opleiding wordt gegeven door Joop van der Hagen. Sinds 1987 heeft hij ervaring met lesgeven, in hypno en regressie therapie, mede oprichter van de SRN en Instituut voor Energiewerk, Proceswerk en Proceskerk, en sinds 2015 is hij gestart met zijn derde opleiding, dit keer tot Procestherapeut.

De opleiding tot Procestherapeut is een praktijkgerichte spirituele beroepsopleiding. Deze opleiding is bestemd voor mensen met een brede belangstelling voor geestelijke en spirituele processen van mensen. Die willen werken met therapeutische diepgaande technieken. Of die zoeken naar verdieping en verbreding van hun therapeutische kennis en vaardigheden.

Voor deelname aan deze opleiding wordt geen therapeutische of psychologische voorkennis vereist. De opleiding en trainingen worden wel op HBO niveau gegeven. Na het voltooien van deze opleiding kun je je zelfstandig vestigen als Procestherapeut.

Om de opleiding zo gevarieerd mogelijk te maken, is lesstof van de verschillende vakken verdeeld over ruim een jaar. Het vakkenpakket omvat alle therapeutische technieken als omschreven in de modules. Deze modules worden per jaar in drie blokken van een week gegeven. Op deze manier kan je iedere module rustig integreren. 

Tijdens de opleiding tot Procestherapeut kan men er voor kiezen om de aanvullende module Ayahuasquero te volgen. Bij de inschrijving voor de opleiding tot Procestherapeut kan dit aangegeven worden.

Meer informatie kan je vinden op www.procestherapeut.nl en voor vragen kan je mailen naar  info@penva.nl